HVEM ER VI

I modsætning til de fleste andre Internet forhandlere af varmepumper, bruger vi ikke montører ude fra. Vi har vores egne erfarne kølemontører, for at levere den bedste service. vi har haft mange kunder der har klaget over deres forhenværende montør, pga. for mange mellemled og dermed lang ventetid.

Vi prøver selvfølgelig at undgå reklamationer, men da det ikke helt er til at komme uden om, sørger vi for at få sagen klaret hurtigt, og uden ekstra besvær for kunden.

Vi er et ungt og energisk team, der har service og kvalitet i højsæde. Og vi rydder op efter os!

""="">Virksomhedsoplysninger
""="">Etableringsår: 01-03-2011
""="">Kundeservicepunkt
""="">Du kan kontakte os på tlf.: 78784640 mellem kl. 07.30 og Kl. 17.00 eller på mail info""="">@gd-varmepumper.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Send en mail når en kunde fortryder eller reklamererHar du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.  

""="">Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på gd-varmepumper.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

""="">Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på gd-varmepumper.dk skal du igennem 5 trin. 
"; century="" gothic""="">1.     ""="">Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen."; century="" gothic""="">2.     ""="">Indtast dine personlige oplysninger"; century="" gothic""="">3.     ""="">Vælg forsendelses/betalingsmåde"; century="" gothic""="">4.     ""="">Godkend vores forretningsbetingelser"; century="" gothic""="">5.     ""="">Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købetBestilling
På gd-varmepumper.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
 Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
 Når du handler med gd-varmepumper.dk indgås aftaler på dansk.
 Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til ";color:black;"="">info@gd-varmepumper.dk.
KONTAKT
GD-Varmepumper
Nøddeparken 91
4140 Borup
Tlf.: +45 78 78 46 40 - Mobil: +45 30 70 25 40
CVR.: 33414579
Klik her for vores mobilside